musicbutton

 

 

SITE INFO
 
SITE INDEX

Over de Orde van de Tijd

Over degene die bijdraagt

Over de spelling

Over downloaden bij de Orde van de Tijd

Over bijdragen / URL toevoegen /e-mail

Over het Logo van de Orde van de Tijd

Over het gebruiken van afbeeldingen van deze site

Over het linken naar deze site: linkteksten

Synopsis: een overzicht in zes dialogen

 

 

 

_Over het plaatsen van afbeeldingen van de Orde van de Tijd op uw thuispagina

 

Een deel van de stijl en achtergrond plaatjes werden verschaft door de voormalige site Argotique. Deze site is niet langer beschikbaar.Verder is een ieder vrij op onbaatzuchtige basis alle afbeeldingen van de Orde van de Tijd te gebruiken, mits op eigen server geplaatst; met uitzondering van de LLS-afbeeldingen voor het linkingsysteem (behalve het kleine LLS-logo). De plaatjes gebruikend echter is het verstandig om:
1) Te registreren bij De Orde van de Tijd zodat iedereen u als supporter ervan kan vinden.
2) Niet de copy-rechten te schenden door ze te gebruiken voor commerciële doeleinden tenzij met permissie.
3) Een link terug te leggen naar de Orde van de Tijd met of zonder de afbeeldingen hieronder zodat iedereen de bron ervan kan vinden.

B.v. de afbeeldingen van de gids gebruikend in andere boeken of internet-presentaties, is het een wetenschappelijke plicht naar behoren te refereren naar de bron die erbij hoort om niet van plagiaat te worden beschuldigd. Het kan u uw baan kosten en uw reputatie bederven als u dit verzuimt!

Natuurlijk kan men zonder verdere registratie in geval van serieuze betrokkenheid bij De Orde De Orde ondersteunen door het plaatsen van de afbeeldingen van deze banner en buttonsop uw eigen webpagina te plaatsen: